loading...
پاتوق سرگرمی تفریحی اجتماعی
fun بازدید : 160 یکشنبه 13 اردیبهشت 1394 نظرات (0)

این گیاهان را بخورید تا لاغر شوید

معرفی گیاهانی برای لاغری و کاهش وزن

مصرف آب کرفس، ماست کم چرب و آب کیوی نیز به لاغری کمک می کند.

حسینی، متخصص طب سنتی، راههای لاغری را با استفاده از گیاهان و طب سنتی مطرح کرد و گفت: یکی از گیاهان موثر رای لاغری شوید است چون این گیاه به عنوان چربی سوز عمل می‌کند و سوخت و ساز بدن را افزایش می‌دهد. وی ادامه داد: مصرف فلفل قرمز در وعده های غذایی نیز یکی دیگر از راههای لاغری است چون یکی از طبیعی‌ترین گیاهان لاغری است.

این متخصص طب سنتی مصرف گیاه گزنه را نیز موثر در لاغری دانست و گفت: مصرف این گیاه به صورت دم‌کرده و چای به لاغری کمک می کند. همچنین مصرف نعناع و دارچین نیز به کاهش اشتها و پیشگیری از تجمع چربی ها کمک می کند.

 

این گیاهان را بخورید تا لاغر شوید

فلفل قرمز یکی از طبیعی ترین گیاهان لاغری است.

حسینی افزود: نوشیدن آب نیز به میزان مناسب و بالا طی روز به لاغری کمک می کند. ترکیب هویج و جعفری نیز بین وعده های غذایی بهتر است مصرف شود چون چربی های زائد بدن را از بین می برد. وی افزود: زنجبیل نیز در کاهش وزن و افزایش میزان سوخت و ساز بدن موثر است به طوری که مصرف آن در ماست یا سالاد اشتها را کم می‌کند و باعث لاغری می شود

این متخصص طب سنتی گفت: مصرف آب کرفس، ماست کم چرب و آب کیوی نیز به لاغری کمک می کند. کاهش میزان وعده غذایی در شب نیز به کاهش وزن کمک می‌کند اما نباید وعده شام حذف شود.

منبع:topnaz.com

fun بازدید : 142 یکشنبه 13 اردیبهشت 1394 نظرات (0)

ضربدری نشستن باعث کمردرد و این مشکلات می شود!

هنگام نشستن، یکی از شیوه‌های ظاهرا شیک و زیبا، انداختن پاها روی هم به صورت ضربدری است. خیلی‌ها هم در این حالت احساس راحتی می‌کنند و هر چند دقیقه پایی را که رو قرار می‌گیرد، عوض می‌کنند. از نقطه نظر روانی البته، برخی با حالتی تقریبا جمع شده، وقتی در موضع تدافعی قرار می‌گیرند، این کار را به صورت غیر ارادی انجام می‌دهند. اما جالب است بدانید که این شیوه نشستن، اصلا شیوه خوبی نیست و آثار زیان‌‌آوری روی سلامتی دارد.

۱- بروز درد کمر و گردن
در هنگام نشستن، در یک حالت ایده‌آل، صورت ما به طور مستقیم به جلو نگاه می‌کند و وزنمان را به صورت مساوی، روی دو پامان که روزی زمین قرار دارد. متاسفانه، این حالت به ندرت اتفاق می افتد، بسیاری از ما اکثرا، وزن خود را به صورت نامساوی تقسیم می‌کنیم و بیشتر وزن را متوجه یک سو می‌کنیم. از نظر پزشکی، گذاشتن پاها بر روی هم، می‌تواند باعث درد کمر و گردن شود. این حالت از نشستن، گشتاور نیرویی بر لگن وارد می‌شود که می‌تواند باعث چرخش استخوان‌های لگن شود. ار آنجا که لگن، یکی از ستون‌های اصلی و حمایتی ستون فقرات است، این حالت فشاری غیر ضروری بر روی گردن و پشت شما می وارد می‌کند و حتی می تواند شما را مستعد دیسک بین مهره‌ای کمر کند. پس باید طوری بنشنینید که باسن به درستی روی محل نشستن قرار بگیرد. پیشنهاد می‌کنیم در حالتی بنشینید که زانویتان در حالت ۹۰ درجه باشد و لگن شما به صورت متعادل روی سطحی که بر روی آن نشسته‌اید، گذاشته شود.

۲- احتمال ابتلا به واریس وریدهای پا
هیچ کس دوست ندارد رگ های واریسی یا عنکبوتی در پاهایش ظاهر شود. اما مطابق یکی از گزارشات پزشکی، ۵۵ درصد از زنان و ۴۵ درصد از مردان در آمریکا، با این مشکل دست و پنجه نرم می کنند. به نظر می‌رسد واریس وریدهای پا، علاوه بر دلایلی مثل مسائل ژنتیکی، یا ایستادن و نشتن طولانی‌مدت، با شیوه نشستن هم ارتباط داشته باشد. هومن مدیون -متخصص قلب و عروق- در این مورد می‌گوید: بین این دو رابطه غیر مستقیم وجود دارد. انداختن پا بر روی پای دیگر، فشار را در رگ های شما، که مسئولیت برگشت دادن خون به قلب را دارند، بالا می برد. فشار پایی که بر روی پای دیگر است، مانع جریان خونرسانی عادی پا زیرین می‌شود که می تواند به تضعیف یا آسیب به رگ‌های پا منجر شود. در این صورت، خون در درون رگ لخته و یا جمع می‌شود.

۳- افزایش فشار خون
شاید تعجب کنید که انداختن پا روی پا چه ربطی به فشار خون دارد! اما باید بدانید که در این حالت، افزایش مقاومت در برابر جریان خونرسانی بیشتر می‌شود. از آنجا که فشار خون عبارت است از میزان جریان خون ضرب در مقاومت شریانی، پس افزایش جزء مقاومت عروقی، می‌تواند منجر به بالا رفتن فشار خون شود!

۴- آسیب به اعصاب پا
انداختن پا روی پا، فقط بر عروق پا فشار نمی‌آورد، بلکه می‌تواند فشار را بر یکی از عصب‌های بزرگ پا، موسوم به عصب پرونئال زیاد کند. این عصب از زیر زانو و در امتداد قسمت خارجی ساق با عبور می‌کند. فشار بر این عصب می‌تواند مجر به بی‌حسی و فلج موقت ماهیچه‌ها ساق و کف پا شود. فشار مداوم بر این عصب می‌تواند منجر به آسب ماندگار در این عصب شود. گرچه عوض کردن پا، هر ۲ تا ۴ دقیقه می‌تواند از میزان این آسیب بکاهد، اما توصیه بهتر این است که اصلا پا را روی پا نیندازید.

 منبع:topnaz.com

fun بازدید : 186 یکشنبه 13 اردیبهشت 1394 نظرات (0)

بهترین و بدترین فست فود، چه فست فودی بخوریم؟

در میان فست فودها ژامبون معمولی از ژامبون تنوری بهتر است چون در اثر تنوری كردن، ممكن است تركیب‌های حلقوی در ژامبون ایجاد شود که این ترکیب‌ها سرطان‌زا هستند.

فست‌فودها، چه خوب چه بد، چه خوشمان بیاید چه خوشمان نیاید، واقعیت دنیای امروز هستند و رژیم غذایی ما را تغییر داده‌اند. در بسیاری از مواقع حتی بر خلاف میل باطنی خود باز هم مجبور به استفاده از این غذاها هستیم اما اگر می‌خواهید فست‌فود كم‌خطرتری بخورید، با این مطلب همراه شوید.

منوی فست‌فود، جذاب و رنگارنگ است و طیف وسیعی از خوراكی‌ها را دربرمی‌گیرد. این منو آنقدر متنوع است كه گاهی در انتخاب غذای مناسب سردرگم می‌شویم. متخصصان تغذیه در مورد این منوها چه نظری دارند؟ اگر شما یك متخصص تغذیه بودید چه فست‌فودی را انتخاب می‌كردید؟ این موارد را با دكتر مسعود كیمیاگر، متخصص تغذیه و عضو هیات علمی دانشگاه علوم‌پزشكی شهید بهشتی در میان گذاشته‌ایم و به اتفاق وی، فست‌فودها را زیر ذره‌بین برده‌ایم. فراموش نكنید كه توصیه‌های دكتر كیمیاگر، برای افراد كاملا سالم است و افرادی كه از بیماری‌های خاص رنج می‌برند، باید رژیم غذایی خاص خود را داشته باشند.

1 -ساندویچ‌های برگر
به‌طور كلی همبرگرها به مراتب از سوسیس‌ها و كالباس‌ها بهتر هستند زیرا مواد نگهدارنده ندارند ولی باید سعی كنیم برگرهایی انتخاب كنیم كه از نوع مرغوب باشند.

بهترین و بدترین فست فود، چه فست فودی بخوریم؟

2 -پیتزای مخصوص
پیتزای مخصوص، پیتزایی است كه همه چیز در‌ آن به چشم می‌خورد. بنابراین حجم و كالری بالایی دارد كه باعث چاقی می‌شود. از سوی دیگر ماده‌ اصلی این پیتزاها، سوسیس و كالباس است كه مورد تایید متخصصان تغذیه نیست. فلفل سبز، گوشت‌قرمز و سبزیجاتی كه در این پیتزاها به كار می‌رود از موارد خوب این دسته از پیتزاهاست. یك پیتزای مخلوط تقریبا 1200 كالری انرژی دارد. بنابراین باید در مصرف آن محتاط بود تا به چربی دور شکم‌مان اضافه نشود.

3 -دوبل‌ برگر
میزان استاندارد مصرف روزانه گوشت بین 80 تا 100 گرم است ولی دوبل برگر تقریبا 180 گرم گوشت دارد. این گوشت اضافی در بدن تجمع پیدا می‌كند و باعث چاقی و دیگر مشكل‌ها می‌شود. اگر كسی گرسنه است بهتر است نان بیشتری بخورد و از مصرف بیشتر گوشت پرهیز كند.

4 -پیتزای پپرونی
ماده اصلی پیتزای پپرونی، سوسیس است كه به دلیل داشتن چربی، نمك و مواد نگهدارنده، مصرف آن به هیچ‌وجه به صلاح نیست.

5 -پیتزای مرغ و قارچ – پیتزای قارچ و گوشت
با یك درجه تخفیف نسبت به پیتزای سبزی‌ها، بهترین نوع پیتزا به شمار می‌آید. فقط افرادی كه نسبت به مصرف گوشت‌ قرمز محدودیت یا حساسیت دارند باید در مصرف این نوع پیتزا محتاط باشند. اما به‌طور كلی چون مصرف گوشت بخشی از یك رژیم غذایی سالم است، فرد می‌تواند گوشت مورد نیاز روزانه خود را از این طریق به دست بیاورد.

6 – قارچ برگر
قارچ یك نوع شكم پركن است و برای افرادی كه گرسنه هستند، یك انتخاب مناسب است. بعضی‌ها به اشتباه قارچ را جایگزین گوشت می‌دانند، این در حالی است كه قارچ به هیچ عنوان جای گوشت را نمی‌گیرد و این شعار را بیشتر تولیدكنندگان قارچ رواج می‌دهند.

7-پیتزای سبزی‌ها
بی‌نظیرترین نوع پیتزا است و برای كسانی كه به دنبال یك فست‌فود نسبتا سالم هستند، بهترین انتخاب به شمار می‌آید.

8 – پیتزای چیپس و پنیر
بدترین نوع پیتزا است. زیرا چیپس از وحشتناك‌ترین خوراكی‌هایی است كه بشر اختراع كرده است. به دلیل تركیب‌های مضری كه در اثر سرخ كردن سیب‌زمینی ایجاد می‌شود و چربی و ترانس بالایی كه دارد خوردن حتی یك حلقه سیب‌زمینی سرخ شده خیانت نابخشودنی در حق بدن است. پایه پیتزا خود ناسالم است و چیپس و پنیر آن را ناسالم‌تر می‌كند و به اصطلاح گل بودن و به سبزه نیز آراسته شدن است.

9 -چیزبرگر
اگر فرد مشكل چربی و اضافه وزن نداشته باشد، نسبت به همبرگر معمولی به خصوص برای جوانان غذای كامل‌تری به حساب می‌آید. زیرا چیزبرگر می‌تواند برای جوانانی كه كمتر لبنیات مصرف می‌كنند، تامین‌كننده كلسیم باشد. یك ساندویچ چیزبرگر دارای هر 4 گروه غذایی یعنی پروتئین، لبنیات، غلات و سبزی‌ها است.

بهترین و بدترین فست فود، چه فست فودی بخوریم؟

10 – ساندویچ هات‌داگ
به دلیل اینكه سوسیس ساندویچ هات‌داگ در روغن سرخ نمی‌شود و معمولا آن را كبابی می‌كنند، نسبت به ساندویچ سوسیس كه در روغن سرخ می‌شود، انتخاب بهتری است.

11 – ساندویچ‌های ژامبون
كالباس‌ها نیز دارای مواد نگهدارنده و چربی فراوان هستند و همان مشكلات سوسیس‌ها را دارند. علاوه بر این، ساندویچ‌ها دو مشكل دیگر نیز دارند؛ اول اینكه خیارشور فراوان دارند كه می‌تواند سبب افزایش فشارخون، سرطان و مشكل‌های دیگر شود و دوم اینكه در آنها از نان سفید استفاده می‌شود كه مصرف آنها توصیه نمی‌شود. بهتر است در ساندویچ‌ها به جای خیارشور از گوجه، كلم، كاهو و دیگر سبزیجات استفاده شود.

12 – مرغ‌های سوخاری و بریانی
تلاش ما باید این باشد كه از موادی كه با روغن داغ سرخ می‌شوند دوری كنیم. بنابراین مرغ‌های بریانی یك غذای سالم و مقوی محسوب می‌شوند. مرغ سوخاری هم باید با حداقل روغن و در روغن مناسب سرخ شود. معیار بدی روغن هم این است كه یا سیاه شود یا دود از آن بلند شود یا بدبو شود.

13 – ژامبون تنوری
ژامبون معمولی از ژامبون تنوری بهتر است چون در اثر تنوری كردن، ممكن است تركیب‌های حلقوی در ژامبون ایجاد شود که این ترکیب‌ها سرطان‌زا هستند.

14 – ساندویچ سوسیس
سوسیس‌ها به دلیل دارا بودن نمك، چربی و مواد نگهدارنده برای سلامت فرد مضر هستند و مصرف زیاد آنها توصیه نمی‌شود. مواد نگهدارنده باعث تولید نیتروزآمین در بدن می‌شوند كه سرطان‌زابودن آنها اثبات شده است. این مواد دارای آثار تجمعی هستند و اگر مرتبا استفاده شوند، در درازمدت می‌توانند باعث سرطان شوند.

15 – ساندویچ كباب‌تركی
سالم‌ترین ساندویچ‌ها به‌شمار می‌آیند به شرط‌ اینكه هنگام سرو به آنها سس مایونز اضافه نشود و بدون خیارشور سرو شوند. در مجموع كباب تركی مرغ از كباب تركی گوشت بهتر است.

16 – ساندویچ رست‌بیف- استیك
جزو ساندویچ‌های خوب طبقه‌بندی می‌شوند و ایراد آنها این است كه در روغن سرخ می‌شوند.

 

بهترین و بدترین فست فود، چه فست فودی بخوریم؟

17 – سیب‌زمینی سرخ‌كرده
بدی‌ها و مضرات سیب‌زمینی سرخ‌كرده تمامی ندارد. در اثر سرخ كردن سیب‌زمینی علاوه بر اسیدهای چرب ترانس دو تركیب آكریلامید و پروكسید نیز در سیب‌زمینی تولید می‌شود كه سرطان‌زا و برای كبد نیز مضر هستند.

18 – زیتون
زیتون یكی از بهترین‌ میوه‌ها است و روغن آن نیز مفید است. زیتون یكی از خوراكی‌های اصلی در بهترین رژیم غذایی دنیا، یعنی رژیم غذایی مدیترانه‌ای است و گفته می‌شود كه به همین دلیل است كه ایتالیایی‌ها عمر طولانی‌ دارند و این كشور جایی برای زندگی پیرمردها است. زیتون دارای اسید اولیك است و ماده غذایی خیلی خوبی به‌شمار می‌آید به شرط اینكه خیلی شور نباشد.

19 -قارچ سوخاری – میگوی سوخاری
ایراد سوخاری‌ها این است كه خیلی سرخ می‌شوند و آرد فراوانی دارند. ولی نكته مهم این است كه خاصیت میگوی سوخاری به دلیل اینكه در یك پوشش قرار می‌گیرد و غیرمستقیم حرارت می‌بیند، نسبت به میگوی معمولی بیشتر حفظ می‌شود.

20 – دوغ، نوشابه، آب‌میوه و دلستر
پادشاه این دسته از نوشیدنی‌ها دلستر است زیرا سرشار از ویتامین‌های خانواده B است و بعد از آن نیز دوغ قرار می‌گیرد. دلیل اینكه دلستر از دوغ بهتر است به نمك زیاد دوغ مربوط می‌شود. اگر دوغ كم‌نمك باشد بهترین نوشیدنی‌ به حساب می‌آید. بعد از این دو هم آب‌میوه قرار می‌گیرد و نوشابه و مضرات آن هم كه كاملا روشن است.

منبع:topnaz.com

تعداد صفحات : 1733

اطلاعات کاربری
  • فراموشی رمز عبور؟
  • نویسندگان
    آمار سایت
  • کل مطالب : 5199
  • کل نظرات : 49
  • افراد آنلاین : 106
  • تعداد اعضا : 40
  • آی پی امروز : 461
  • آی پی دیروز : 574
  • بازدید امروز : 7,786
  • باردید دیروز : 9,523
  • گوگل امروز : 8
  • گوگل دیروز : 8
  • بازدید هفته : 24,496
  • بازدید ماه : 168,999
  • بازدید سال : 810,759
  • بازدید کلی : 4,684,426