loading...
پاتوق سرگرمی تفریحی اجتماعی
fun بازدید : 176 یکشنبه 13 اردیبهشت 1394 نظرات (0)

چرا کک و مک در صورت ایجاد می شود؟

هرگاه رنگدانه های پوست به جای پخش شدن در سراسر پوست در نقاطی از آن جمع گردد  کک و مک و لک صورت به وجود می آید.

 

کک مک گاهی ممکن است ناشی از ناراحتی های داخلی باشد اما به طور کلی با موی قرمز و حساسیت در برابر نور خورشید ارتباط دارد و بهترین راه پیشگیری آن محافظت پوست در برابر نور خورشید است.

کک و مک یکی از بیماری‌های پوستی است که در میان اروپایی‌ها شیوع بیشتری دارد.کک و مک ها معمولا روی پوست صورت، دست ها و اطراف شانه‌ها دیده می‌شوند. خانم‌ها و آقایان هر دو همیشه به دنبال راه هایی برای خلاصی از دست کک و مک هستند.اما بیشتر پزشکان درمان قطعی برای آن سراغ ندارند…
دلایل ایجاد کک و مک
یکی ازدلایل بروز کک ومک برروی پوست ویژگی های ارثی می باشد بنابراین مانند پدرومادر خود ویاهردوی آن ها روی پوست شما کک ومک ظاهر می شود . دلیل دوم اختلالاتی ماننداگزرو درما پیگمنتوسام XerodermaPigmentosum که باعث افزایش جذب اشعه های آفتاب وبرزو کک ومک صورت می شود.

مدت های طولانی درمرض نور آفتاب بودن باعث بروز کک ومک مخصوصا در افرادی که دارای پوست های حساس هستند به دلیل اینکه ملنیوم موجود درپوست این افراد کم می باشد وباعث بروز کک ومک در پوست این افراد می شود. تنظیم نبودن هورمون های بدن باعث ایجاد کک ومک در افراد می شود دراین افراد هورمون استروژن باعث تحریک پیگمنت ها می شود و سلول هایی که باعث ایجاد رنگدانه درروی پوست می شوند درزمان قرارگرفتن درمعرض نور آفتاب فعال می شوند.

چرا کک و مک در صورت ایجاد می شود؟

بروز کک و مک به دو شکل کلی می باشد :
الف : کک و مک مادرزادی
ب : کک و مک ایجاد شده بعد از سنین کودکی به  بالا

درمان کک و مک چیست :
مورد الف :  برای از بین بردن کک و مک مادرزادی درمان گیاهی خاصی وجود ندارد.بلکه نتیجه های بهتر برای درمان این نوع کک و مک استفاده از لیزر می باشد.

مورد ب : در نوع کک و مک ایجاد شده بعد از سنین کودکی به  بالا  چون یک عامل شناخته شده باعث ایجاد آنها شده درمان های گیاهی خاص بسیار موفق واقع شده و به سادگی آنها را رفع می نماید.

منبع:topnaz.com

fun بازدید : 180 یکشنبه 13 اردیبهشت 1394 نظرات (0)

در فصل بهار این سبزی ها را بخورید

براي پيشگيري از بيماري هاي قلبي عروقي نيز توصيه مي شود. هويج مقدار بالايي فيبرهاي غذايي دارد كه به جلوگيري از سخت شدن ديواره عروق، تنظيم عملكرد روده ها و كاهش كلسترول كمك مي كند. هويج را بايد منبع غني ويتامين هاي A, B6, K, B1, B2, B3, C, E دانست كه البته در آب هويج نيز وجود دارند. هرچه رنگ هويج تيره تر باشد از نظر ارزش غذايي غني تر است. يكي از مزيت هاي هويج اين است كه مي توان آن را به شكل خام و پخته در تركيب انواع خوراك ها استفاده كرد.

 


كرفس
كرفس سبزي است كه از 95% آب تشكيل شده و به خاطر كالري پايين شهرت دارد. كرفس عموما در موارد رژيم توصيه مي شود زيرا نشاسته كمي دارد و سير كننده است. آنتي اكسيدان هاي بالاي موجود در آن تاثيرات ضدالتهابي به خصوص در مورد آسم و ضدباكتريايي بدن دارد. سرشار از فيبر است كه حالت ترد و نسبتا سفتي به شاخه هاي آن مي دهد. اين سبزي مدر است و در موارد ابتلا به احتباس آب در بدن يا دفع مواد سمي توصيه مي شود. همچنين تاثيرات آن نسبت به خطر بيماري هاي قلبي عروقي و برخي سرطان ها نيز شناخته شده است و نقش تنظيم كنندگي فشار خون را دارد. حالت آب پز آن سرشار از ويتامين هاي C، B6 و K است كه نقش محافظ به استخوان ها و سيستم ايمني مي بخشد.

اسفناج
اسفناج به دليل دارابودن خواص متعدد بر سلامتي جز بهترين خوراكي ها قرار دارد. گرچه مقدار بالاي آهن آن براي همه شناخته شده است اما منبع غني از ويتامين ها و مواد معدني نيز محسوب مي شود. مصرف منظم آن تاثير مثبتي خطر سرطان هاي ريه و مري دارد. اين سبزي خوشمزه آنتي اكسيدان هاي بالايي دارد كه خواص ضدالتهابي در برابر برخي سرطان ها دارد. اسيد فوليك موجود در اسفناج به تشكيل اسيدهاي آمينه كمك مي كند كه بازسازي گلبول هاي قرمز و جريان خون مطلوب در بافت ها را در پي دارد. اسفناج پخته ارجحيت دارد زيرا از نظر ويتامين ها، مواد معدني و آنتي اكسيدان هاي محافظ در برابر استحاله شبكيه غني تر است.

 

در فصل بهار این سبزی ها را بخورید

تربچه
تربچه يكي از مفيدترين سبزيجات براي سلامتي است كه سرشار از آنتي اكسيدان هاست و از بدن در برابر راديكال هاي آزاد عامل برخي ناراحتي هاي قلبي و ديگر بيماري هاي مرتبط با پيري محافظت مي كند. مقدار منيزيوم، كلسيم، ويتامين A و پتاسيم تربچه بالاست و اين عناصر خواص ضدعفوني كنندگي و ضدباكتريايي به آن داده است. تربچه همچنين منبع خوبي از فيبرهاست كه عملكرد روده ها را تسهيل مي كند. طعم تند تربچه به خاطر گوگرد است كه اشتها و گوارش را تسهيل مي كند. برگ هاي آن نيز خوراكي است و مي توان آنها را در تركيب انواع غذاها به كار برد.

پياز
پياز را بايد يكي از معطرترين سبزيجات دانست كه طعم خوبي به غذاها مي دهد و البته براي سلامتي نيز بسيار مفيد است. مصرف پياز خطر سرطان هاي روده بزرگ، حنجره، تخمدان، مري و مغز را كاهش مي دهد. همچنين نقش محلفظتي نسبت به برخي بيماري هاي قلبي عروقي دارد. پياز نيز مانند بسياري از سبزيجات سرشار از آنتي اكسيدان هاست كه پياز قرمز از اين نظر غني تر است. به علاوه، فلاونوئيدهاي موجود در آن به كاهش كلسترول بد خون كمك مي كنند

منبع:topnaz.com

fun بازدید : 173 یکشنبه 13 اردیبهشت 1394 نظرات (0)

برای درمان بعضی از دردها و مشکلات رایج مثل بی خوابی، سردرد، سو هاضمه، اضطرب و کمردرد می توانید بدون نیاز به دارو و فقط با انجام بعضی از حرکات ویژه یوگا استفاده کنید. برای بی‌خوابی:

حالت کودکانه را امتحان کنید

آموزش تمرین های سادعه یوگا برای برطرف کردن درد

حالت‌هایی که در آن شخص بدن خود را تقریبا خم می‌کند تجربه‌ای آرامش‌بخش و دل‌چسب است. البته اگر شخص از کمر خم شود، قطعاً انرژی باید صرف کند! این تمرین را قبل از خواب و به طول پنج دقیقه انجام دهید.

زانوهایتان را به یکدیگر بچسبانید یا فاصله کمی را بین آن‌ها ایجاد کنید تا حس بهتری داشته باشید. سعی کنید باسن خود را به پشت پایتان برسانید و پیشانی خود را نیز به زمین بچسبانید. اگر هم نمی‌توانید یک بالش کوچک زیر پیشانی خود بگذارید. دست‌هایتان را به جلو یا کنار خود بکشید. چشمانتان را ببندید و به آرامی از بینی نفس بکشید. فقط بر روی تنفس خود تمرکز کنید.

برای سردرد:

نشستن و خم شدن به جلو

آموزش تمرین های سادعه یوگا برای برطرف کردن درد

عامل سردرد اضطراب و گرفتگی گردن و بالای کمر است. این حالت مخصوص هر دو مورد است. استیو راوس مربی یوگا می‌گوید: «در این تمرین، نیروی خود را به کار گیرید تا سیستم عصبی خود را آرام کنید.»

بر روی زمین بنشینید و پاهایتان را جلوی خود بکشید. انگشت‌های پا مستقیم به سمت سقف باشد و کف پا کاملا کشیده شود. نفس خود را برای مدت کوتاهی حبس کرده و دستانتان را بالای سرتان ببرید. نفس را خارج کنید و لگن را کمی جلو بیاورید. نیمه بالای بدنتان را به آرامی از ناحیه ران بچرخانید. هدف اصلی این است که به انگشتان پا برسید، اما نیازی نیست خیلی خود را اذیت کنید. تا جایی که بتوانید به آرامی به عقب برگردید کافی است.
پنج بار دم و بازدم کنید. با هر دم، نیم‌تنه بالای خود را کمی بالا بیاورید و با هر بازدم، آن قسمت را کمی پایین بیاورید.

برای سو هاضمه

چرخش در حال نشسته

آموزش تمرین های سادعه یوگا برای برطرف کردن درد

چرخش‌های از این دست نوعی ماساژ برای اندام داخلی بدن است. سالی می‌گوید: «فشار حاصل از چرخش و رهایی بعد از این حرکت اندام‌های گوارشی را تحریک می‌کند.» بر روی زمین نشسته و پای راست خود را بکشید.
مچ پای چپ مانند عکس باید در کنار زانوی پای راست قرار گیرد. با دست راست خود زانوی پای چپ را بغل کنید. سپس نوک انگشتان دست چپ خود را روی زمین گذاشته و به آرامی بچرخید. در نهایت نیز به سمت چپ و بالای شانه خود نگاه کنید. با هر دم، ستون فقرات خود را بکشید و با هر بازدم عکس این عمل را انجام دهید. پنج بار این کار انجام داده و سپس یا پای دیگر همین حرکت را امتحان کنید.

برای اضطراب

حالت درختی

آموزش تمرین های سادعه یوگا برای برطرف کردن درد

حالت درختی می‌تواند ذهن پرتلاطم شما را آرام کند و تمرکز را نیز بیفزاید. استیو می‌گوید: «با این حرکت از سردرگمی افکار خارج می‌شوید، زیرا کمک می‌کند ذهن شما از این افکار پاک شود.»

در ابتدا سر پا بایستید. نفس کشیده و کمی قد خود را بکشید. در بازدم، شانه‌ها را به داخل جمع کرده و شکم خود را نیز جمع کنید. سپس شانه‌ها را بالا و به عقب برده و کف دستان را نیز در جلوی سینه به یکدیگر بچسبانید. حالا به نقطه‌ای در مقابل خود تمرکز کنید.

کف پای چپ را نیز به پشت ران پای راست بچسبانید. همچنان بر روی پنچه پای چپ بایستید و حواستان باشد که لگن شما در حالت عادی قرار داشته باشد. اجازه دهید زانوی پای راست استراحت کند. مانند حرکت قبل، در پنج دم و بازدم این کار را تکرار کنید و سپس با پای دیگر همین حرکت را انجام دهید.

برای کمردرد

خم شدن در حالت ایستاده

آموزش تمرین های سادعه یوگا برای برطرف کردن درد

سالی می‌گوید: «در خم شدن به این شکل، از وزن سر کمک گرفته شده تا سفتی ستون فقرات را آزاد کند. همچنین در این تمرین، انعطاف‌پذیری ناحیه همسترینگ پا نیز بیشتر می‌شود، زیرا همسترینگ سفت می‌تواند عامل کمردرد در قسمت پایین شود.»

بایستید و به آرامی به سمت جلو خم شوید. زانوهای خود را نیز کمی خم کنید تا فشاری بر کمر وارد نشود. سعی کنید دستانتان را بر روی زمین بگذارید، اما اگر نتوانستید هم اشکالی ندارد. اجازه دهید سر و دستتان به نوعی معلق بماند. به آرامی از بینی نفس بکشید. حواستان باشد بیش از 10 دم و بازدم در این حالت نمانید. در نهایت به آرامی به بالا بیایید. حالت نوبت این است که کمی بچرخید تا ماهیچه‌هایتان شل شوند. سپس دوباره این حرکت را تکرار کنید.

منبع:topnaz.com

تعداد صفحات : 1733

اطلاعات کاربری
  • فراموشی رمز عبور؟
  • نویسندگان
    آمار سایت
  • کل مطالب : 5199
  • کل نظرات : 49
  • افراد آنلاین : 110
  • تعداد اعضا : 40
  • آی پی امروز : 463
  • آی پی دیروز : 574
  • بازدید امروز : 7,860
  • باردید دیروز : 9,523
  • گوگل امروز : 8
  • گوگل دیروز : 8
  • بازدید هفته : 24,570
  • بازدید ماه : 169,073
  • بازدید سال : 810,833
  • بازدید کلی : 4,684,500