طرز تهیه باقلوا پاکستانی / تزیین باقلوای پاکستانی با پسته و گردو
آماده سازی : 90 دقیقه
پخت : 20 دقیقه
مواد لازم جهت تهیه باقلواى پاكستانى :
ورمیشل پاکستانی 200 گرم روغن مایع 50 گرم شیر عسلی 200 گرم خردهاى نگینى پسته و گردو روی هم 200 گرم پودر هل و دارچین ( تازه آسیاب كرده ) از هر كدام 1 قاشق چای خوری گلاب 50 میلی لیتر زعفران دم کرده 2 قاشق غذا خوری کره 30 گرم
طرز تهیه باقلواى پاكستانى :
ابتدا
ورمیشل ها را باروغن مایع و كره كمى تفت میدهیم ( مراقب باشیم نسوزه ) سپس
خردههاى گردو وپسته ، گلاب ، هل ، دارچین و زعفران را اضافه میكنیم و كمى
تفت میدهیم و شیر عسل را به مواد اضافه میكنیم ... كمى تفت میدهیم و از روى
حرارت برمى داریم .
مواد لازم جهت تهیه باقلوای پاکستانی : ورمیشل پاکستانی
وقتى كمى خنك شد ( ولرم باشد) داخل
قالبهاى مینى مافین ریخته و حداقل یك ساعت صبر میكنیم تا شكل قالب رو
بگیرند . (خارج از یخچال ) بعد از اینكه باقلواها را از قالب خارج كردیم
آماده است براى تزئین و نوش جان كردن ...
باقلوای پاکستانی
تزیین باقلوای پاکستانی با پسته