loading...
پاتوق سرگرمی تفریحی اجتماعی
fun بازدید : 99 شنبه 18 بهمن 1393 نظرات (0)
تهیه باقلواى پاكستانى باقلواى پاكستانى تهیه باقلوای پاکستانی تزیین باقلوای پاکستانی آموزش شیرینی پزی تزیین باقلوای پاکستانی با پسته ورمیشل پاکستانی مدل کیف و کفش جدیترین مدلهای کیف و کفش زنانه

طرز تهیه باقلواى پاكستانى

طرز تهیه باقلوا پاکستانی / تزیین باقلوای پاکستانی با پسته و گردو



آماده سازی : 90 دقیقه
پخت : 20 دقیقه

مواد لازم جهت تهیه باقلواى پاكستانى :

 

 ورمیشل پاکستانی  200 گرم  روغن مایع  50 گرم  شیر عسلی 200 گرم  خردهاى نگینى پسته و گردو روی هم 200 گرم  پودر هل و دارچین ( تازه آسیاب كرده ) از هر كدام 1 قاشق چای خوری  گلاب 50 میلی لیتر زعفران دم کرده 2 قاشق غذا خوری کره 30 گرم


طرز تهیه باقلواى پاكستانى :
ابتدا ورمیشل ها را باروغن مایع و كره كمى تفت میدهیم ( مراقب باشیم نسوزه ) سپس خردههاى گردو وپسته ، گلاب ، هل ، دارچین و زعفران را اضافه میكنیم و كمى تفت میدهیم و شیر عسل را به مواد اضافه میكنیم ... كمى تفت میدهیم و از روى حرارت برمى داریم .

طرز تهیه باقلواى پاكستانى

 

 

طرز تهیه باقلواى پاكستانى

مواد لازم جهت تهیه باقلوای پاکستانی : ورمیشل پاکستانی


وقتى كمى خنك شد ( ولرم باشد) داخل قالبهاى مینى مافین ریخته و حداقل یك ساعت صبر میكنیم تا شكل قالب رو بگیرند . (خارج از یخچال ) بعد از اینكه باقلواها را از قالب خارج كردیم آماده است براى تزئین و نوش جان كردن ...

 

طرز تهیه باقلواى پاكستانى

باقلوای پاکستانی

 

طرز تهیه باقلواى پاكستانى

تزیین باقلوای پاکستانی با پسته



ارسال نظر برای این مطلب

کد امنیتی رفرش
اطلاعات کاربری
  • فراموشی رمز عبور؟
  • نویسندگان
    آمار سایت
  • کل مطالب : 5199
  • کل نظرات : 49
  • افراد آنلاین : 88
  • تعداد اعضا : 40
  • آی پی امروز : 415
  • آی پی دیروز : 574
  • بازدید امروز : 7,126
  • باردید دیروز : 9,523
  • گوگل امروز : 7
  • گوگل دیروز : 8
  • بازدید هفته : 23,836
  • بازدید ماه : 168,339
  • بازدید سال : 810,099
  • بازدید کلی : 4,683,766