طرز تهیه کیک اسفنجی طرز تهیه کیک ساده طرز تهیه کیک شکلاتی طرز تهیه کیک تولد طرز تهیه کیک یزدی طرز تهیه کیک مرغ طرز تهیه کیک هویج طرز تهیه کیک بستنی طرز تهیه کیک شکلاتی بی بی طرز تهیه کیک خامه ای طرز تهیه پودینگ طرز تهیه پودینگ شکلاتی طرز تهیه پودینگ آماده طرز تهیه پودینگ موز طرز تهیه پودینگ زعفرانی طرز تهیه پودینگ وانیلی طرز تهیه پودینگ میوه طرز تهیه پودینگ توت فرنگی طرز تهیه پودینگ سیب زمینی طرز تهیه پودینگ برنج طرز تهیه کیک پودینگ کیک پودینگ موکا نحوه پخت کیک پودینگ موکا طرز تهیه کیک پودینگ موکا تهیه کیک پودینگ موکا آموزش انواع غذاها خواص مواد غذایی غذاهای رژیمی مدل کیف و کفش جدیترین مدلهای کیف و کفش زنانه
مواد لازم :
آرد
یک پیمانه
پودر کاکائو
یک پیمانه
بکینگ پودر
2 قاشق مرباخوری
شکر سفید
سه چهارم پیمانه
شیر پرچرب
یک پیمانه
شکر قهوه ای
سه چهارم پیمانه
کره بدون نمک آب شده و خنک شده
115 گرم
نمک
یک چهارم قاشق مرباخوری
تخم مرغ بزرگ
یک عدد
وانیل
کمی
قهوه دم کرده
سه چهارم پیمانه
طرز تهیه :
_ فر را روی ۱۸۰ درجه سانتی گراد تنظیم کنید.*یک قالب چهارگوش را با کره کمی چرب کنید و کنار بگذارید.
_ آرد، سه چهارم پیمانه پودر کاکائو، بکینگ پودر و نمک را هم بزنید تا یکدست شود.
_ در ظرف دیگر، نصف پیمانه شکر سفید، شیر، کره، تخم مرغ و وانیل را با هم مخلوط کنید. سپس به مخلوط آرد اضافه کنید و هم بزنید.
_ مایه به دست آمده کاملا یکدست نخواهد بود.
_ مایه را در قالب بریزید و صاف کنید.
_ بقیه پودر کاکائو، شکر سفید و شکر قهوه ای را با هم مخلوط کنید و روی مایه بریزید. قهوه را نیز روی آن بریزید و هم نزنید.
_ قالب را به مدت ۲۵دقیقه در فر بگذارید تا کیک پف کند و کناره آن کمی سفت اما وسط آن کمی شل باشد.
_ آن را از فر دربیاورید و بگذارید کمی خنک شود.
ارسال نظر برای این مطلب
اطلاعات کاربری
آمار سایت