loading...
پاتوق سرگرمی تفریحی اجتماعی
fun بازدید : 117 جمعه 17 بهمن 1393 نظرات (0)
طرز تهیه کسرول سبزیجات نحوه پخت کسرول سبزیجات کسرول سبزیجات غذای گیاهخواران غذاهای رژیمی آشپزی آموزش آشپزی مدل کیف و کفش جدیترین مدلهای کیف و کفش زنانه
کسرول سبزیجات ( غذای گیاهخواران )



•  تعداد: 8 نفر
•  زمان تهیه: 20 دقیقه
•  زمان پخت: 4 تا 6 ساعت

مواد لازم :  کنسرو لوبیا سفید 2 قوطی (هر کدام 540 گرم)  نخود یک قوطی 540 گرمی  پستو ریحان ¼ پیمانه  پیاز خرد شده  یک عدد  سیر رنده شده 4 حبه  ادویه ایتالیایی (مخلوط سبزیجات معطر) 1.5 قاشق چایخوری  پولنته پخته شده (شوربای ذرت)  450 گرم  گوجه‌فرنگی خرد شده  یک عدد  مخلوط پنیرهای رنده شده 225 گرم اسفناج تازه 2 پیمانه کاسنی قرمز یک پیمانه


طرز تهیه :
1. کنسرو لوبیا را آبکش کنید و درون کاسه بزرگی بریزید. سپس نخود، دو قاشق غذاخوری پستو، پیاز، سیر و ادویه ایتالیای را اضافه کنید و هم بزنید.

2. قابلمه آرام‌پز را با روغن چرب کنید. نیمی از مخلوط لوبیا را درون آن بریزید. روی آن نیمی از پولنته و سپس روی آن پنیر بریزید. روی پنیر یک لایه مخلوط لوبیا و یک لایه پولنته بریزید. در آرام‌پز را بگذارید و به مدت 4 تا 6 ساعت با کمترین درجه بگذارید تا پخته شوند.

3. پس از این زمان، گوجه‌فرنگی، پنیر باقی مانده، اسفناج و کاسنی قرمز را اضافه کنید. پستوی باقی مانده و یک قاشق غذاخوری آب را با یکدیگر مخلوط کنید. آنها را درون کسرول بریزید و بگذارید 5 دقیقه با حرارت ملایم درون آرام‌پز پخته شوند. سپس سرو کنید.



ارسال نظر برای این مطلب

کد امنیتی رفرش
اطلاعات کاربری
  • فراموشی رمز عبور؟
  • نویسندگان
    آمار سایت
  • کل مطالب : 5199
  • کل نظرات : 49
  • افراد آنلاین : 98
  • تعداد اعضا : 40
  • آی پی امروز : 456
  • آی پی دیروز : 574
  • بازدید امروز : 7,689
  • باردید دیروز : 9,523
  • گوگل امروز : 8
  • گوگل دیروز : 8
  • بازدید هفته : 24,399
  • بازدید ماه : 168,902
  • بازدید سال : 810,662
  • بازدید کلی : 4,684,329